Interieurontwerp

en verkoopstyling

 

Interieurstyling

Interieurstyling voor particulieren

Mis je iets in je interieur en kom je er zelf niet uit? Ik geef je graag ideeën voor een mooie, functionele inrichting die prettig aanvoelt. LOT Lifestyle adviseert welke kleuren, materialen, meubels en accessoires je het beste kunt combineren. Ik denk mee over een optimale indeling van de ruimte en maak tekeningen en moodboards die je doen verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Ik werk niet met een specifieke stijl, maar ben juist gespecialiseerd om aan te voelen wat de bewoners en de woning nodig hebben. Bij het creëren van een unieke, functionele leefomgeving staat het gevoel van de bewoners centraal. Door creatieve en praktische oplossingen aan te bieden, in combinatie met de juiste kleuren en accessoires, ontstaat een persoonlijke ruimte.

Interieurstyling voor bedrijven

Voor elk bedrijf is het van belang dat de uitstraling van het interieur past bij het imago en de huisstijl. Een passend interieur heeft ook nog een positief effect op het functioneren van de werknemers en de betrokkenheid van de klanten.

De zakelijke styling-opdrachten van LOT Lifestyle zijn divers, onder andere: 

*   het stylen van een bestaand kantoorpand met decoratie passend bij de huisstijl en de gewenste uitstraling van het bedrijf.
*   complete inrichting van kantoor, showroom of winkelruimte.

Ben je ook benieuwd wat LOT Lifestyle voor jou of je bedrijf kan betekenen? Laten we dan eens een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken!

Verkoopstyling: Je huis snel verkopen?

 

Wanneer je je huis te koop zet, krijg je kijkers. Maar hoe zorg je er nu voor dat die kijkers ook kopers worden? 

Verkoopstyling is interieuradvies op maat en helpt de woning zo optimaal en deskundig mogelijk te presenteren. Je krijgt advies over de indeling, functionaliteit en inrichting van de woning. Ik kijk met een neutrale, professionele blik naar je huis en creëer een prettige, neutrale, toegankelijke sfeer waarin iedere potentiële koper zich thuis zal voelen. Hierdoor krijgt een potentiële koper een positieve eerste indruk, welke het verkoopproces zal bevorderen. Ook wordt de woning aantrekkelijker gemaakt voor een groter publiek.

 

 Ben je van plan je huis binnenkort te koop te zetten of staat het al geruime tijd te koop en begrijp je niet waarom je huis nog niet verkocht is? Dan is LOT Lifestyle verkoopstyling wat voor jou! Bel of mail gerust voor de mogelijkheden!

Kan ik je helpen bij de interieurstyling? Stuur me een bericht!