Selecteer een pagina

Interieur ontwerp

Mis je iets in je interieur en kom je er zelf niet uit? Ik geef je graag ideeën voor een mooie, functionele inrichting die prettig aanvoelt.

LOT Lifestyle adviseert welke kleuren, materialen, meubels en accessoires je het beste kunt combineren. Ik denk mee over een optimale indeling van de ruimte en maak tekeningen en moodboards die je doen verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.

 

Pakketten

LOT Lifestyle werkt met verschillende standaard pakketten waaruit je kunt kiezen. Maar ook maatwerk hoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met mij op!

Werkwijze

Ik werk niet met een specifieke stijl, maar ben juist gespecialiseerd om aan te voelen wat de bewoners en de woning nodig hebben.

Bij het creëren van een unieke, functionele leefomgeving staat het gevoel van de bewoners centraal.

Door creatieve en praktische oplossingen aan te bieden, in combinatie met de juiste kleuren en accessoires, ontstaat een persoonlijke ruimte.

Klant liefde!

De klik met Charlotte was er gelijk! Wat een fijne samenwerking, nu voelt ons huis echt als een thuis. LOT lifestyle heeft ons geholpen tijdens onze verbouwing. Door deze hulp kregen we een veel beter beeld van wat nou goed in de ruimte staat en wat we beter kunnen vermijden. Zeker een aanrader!

– Emma

Charlotte heeft ons zo fijn geholpen met het inrichten van onze starterswoning. Wat een opluchting dat iemand die er echt verstand van heeft met je mee kijkt en je helpt met keuzes maken. Wij zijn Charlotte zo dankbaar!

– Madelief & Sam

Lot lifestyle heeft mij geholpen met de verbouwing van de keuken. Dankzij Charlotte is mijn keuken nu veel efficienter ingericht en ook straalt de keuken nu een fijne en warme sfeer uit. Heel erg bedankt!

-Tess

Grietsestraat 25

6901 GR Zevenaar

info@lotlifestyle.nl

0624253550

KvK nr 73011002

© 2023 Lot Lifestyle | All rights reserved