Selecteer een pagina

Alles wat je nodig hebt voor je interieur in 1 winkel!

Een droom die uitkomt! Vanaf oktober 2019 startte de woonwinkel van LOT Lifestyle aan de Markt 29  te Zevenaar. Een ruimte waar verrassende woonaccessoires en meubels naadloos overlopen in de inspirerende ontwerpstudio. Omdat de winkel groeide en de locatie toch te ver van het centrum af lag, is de winkel begin december 2023 verhuisd naar de Grietsestraat 25 in Zevenaar. De winkel werd hiermee dubbel zo groot dus nog meer ruimte voor de leukste items!

Het assortiment van de winkel bestaat uit goede basics voor je interieur, gemixt met verrassende kadootjes, mooie dameskleding, sieraden en tassen maken het assortiment helemaal af. Alles is in iedere stijl te combineren, zodat je nooit een miskoop doet! Bekende merken worden afgewisseld met onbekende merken en handgemaakte artikelen. Wekelijks zijn er nieuwe items in de winkel te vinden, dus het is zeer de moeite waard regelmatig binnen te lopen.

In de ontwerpstudio kun je terecht voor interieuradvies en is prachtige verf en behang te koop. Een assortiment wat is samengesteld vanuit intuïtie en liefde voor kleuren, materialen en kwaliteit. 

De persoonlijke sfeer en service, aandacht voor jou als klant en plezier en passie voor interieur en styling is wat LOT Lifestyle anders maakt dan andere winkels.

Waar vind je ons?

De winkel is gevestigd aan de Grietsestraat 25 te Zevenaar.

Openingstijden winkel:
maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: 10.00 – 17.00 uur
donderdag:10.00 – 17.00 uur
vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
zondag: gesloten (op koopzondagen geopend van 12.00 – 17.00 uur)

 Afspraken voor interieurstyling of verkoopstyling kunnen ook buiten deze openingstijden.
Bel me gerust voor de mogelijkheden.

Vragen over de woonwinkel? Stuur me een bericht!